Mobilize Me

14. apr. 2021

I dette oplæg kan du høre, hvordan digitale strukturværktøjer fra Mobilize Me kan gøre en konkret forskel på jeres institution/skole/bosted - både for borgere og fagpersoner.
For otte år siden udviklede René Brøndberg-Bras den første version af Mobilize Me. Det gjorde han, fordi hans egen søn, Martin, havde brug for et alternativ til sine fysiske skemaer.

Et alternativ der kunne fungere på tværs af hans opdelte hjem, og på tværs af skole og
aflastning. Før i tiden slæbte Martin rundt på tunge ringbind med papirskemaer og velcrobrikker. I Mobilize Me blev det hele samlet på telefonen, og Martin følte sig pludselig ikke så anderledes længere. Det der startede som et personligt projekt, er i dag blevet en løsning, der letter hverdagen på skoler, institutioner, bosteder mm. rundt om i Danmark, som arbejder med mennesker med autisme.

Med tiden er det blevet til tre forskellige værktøjer, som vi hver dag arbejder på at udbrede til de steder, der støtter børn og voksne med autisme. Alle værktøjer er lavet med det hovedformål at gøre brugeren mere selvstændig og i stand til at tage et større ejerskab over sit eget liv. I oplægget vil vi fortælle, hvordan du kan bruge Mobilize Me's værktøjer til at gøre
hverdagen nemmere for de børn eller borgere, som du arbejder med. Vi vil vise, hvordan du kan erstatte pap, papir og lamineringsmaskiner med et par klik på en ipad, en telefon eller en computer. Og fortælle jer, hvordan du kan styrke jeres interne vidensdeling, så i støtter borgeren med autisme bedst muligt.