Derfor fungerer low arousal ikke

21. apr. 2021

Derfor fungerer Low Arousal ikke

v/Jeanette Johansson-Ånmark

Low Arousal fungerer ikke, fordi der mangler implementering af metoden.
Overrasket? Nej, det er du sikkert ikke. Jeanette Johansson-Ånmark har for nylig udgivet en bog på svensk om implementering af Low arousal: "Low arousal - Vad krävs för en lyckad implementering?"

Jeanette vil tale ud fra sin bog, hvor hun gennemgår grunde til, at Low Arousal ikke fungerer i hverdagen. Men også hvad du skal tænke på i din implementering for at Low Arousal kan fungere. For de fleste begynder rejsen med at gå på en uddannelse
eller muligvis at læse en bog. Jeanette vil dele sine erfaringer om, hvad der kræves for en vellykket implementering. Du vil modtage trin-for-trin instruktioner og konkrete historier fra succesfulde implementeringer.

Vi fokuserer på måske den største udfordring i forandringskæden - at gå fra viden om Low Arousal til at få alle medarbejdere på alle niveauer med på at anvende Low Arousal i hverdagen.

Om Jeanette Johansson-Ånmark:
Jeanette har mere end 30 års erfaring med socialt arbejede og har arbejdet som leder både i offentlig og privat regi. I sit professionelle liv har hun identificeret en række principper og årsager, som hun ser som centrale for at lykkes med implementering af fx Low Arousal. Det er disse erfaringer, som Jeanette vil præsentere.