SIKON Konferencen holdes i september 2021

10. nov. 2020

SIKON Konferencen holdes 27-28. september 2021.

Søndagskonferencen holdes d. 26. september 2021

På grund af Corona-situationen holdes SIKON Konferencen på ovennævnte datoer. Denne gang er der dog stor sandsynlighed for, at afholdelse af konferencen lykkes, da Corona-vaccinen jo er landet i Danmark. Vi glæder os til at byde jer velkommen til en fantastisk konference!

 

Se det reviderede program her 

 

 

Til dig som allerede er tilmeldt:

 

Hvad sker der med min billet?

Alle billetter overføres automatisk til at gælde til SIKON Konferencen i 27-28. september 2021. Det gælder også billetter til Søndagskonferencen samt booking af overnatning. Det er muligt at melde afbud frem til d. 27. august 2021, hvis du alligevel ikke ønsker at deltage.

 

Refusion

Det er muligt at få refunderet din billet. Ønsker du det, skal du klikke på det link, som er mailet til alle deltagere. Linket giver adgang til din ordrebekræftelse, hvorfra du kan klikke på 'Afmeld'. 

 

Kan jeg være sikker på, at programmet ikke ændrer sig?

Du kan være 100 % sikker på, at vi til september har det samme høje faglige niveau for konferencen med de førende danske og internationale eksperter. Vi går nu i gang med at overføre alle oplægsholdere og workshopholdere til september. Det betyder, at programmet i udgangspunktet bliver det samme, men der kan være oplæg eller workshopholdere, der bliver udskiftet.
Vi offentliggør et nyt program så hurtigt det kan lade sig gøre, som alle tilmeldte vil blive informeret om og det vil også være tilgængeligt på både autismeforening.dk og sikon.dk.

 

Kommer jeg til at tilmelde mig oplæg og workshops på ny?

Der kommer et revideret program, og du vil skulle tjekke dine workshop tilmeldinger og kan fjerne eller tilføje nye via vores App Conference Manager. Din situation og dine interesser kan have ændret sig, og der kan forekomme ændringer i programmet. Der vil komme mail til alle deltagere om dette.

 

Hvad med online deltagelse?

Da vi udskyder hele konferencen til september 2021, regner vi med at holde konferencen fysisk.