Indlæser

Program 

 

Så er programmet klar til SIKON 2022. 

 

Programmet til SIKON konferencen 2022 er nu klar.

Når vi den 25. og 26. april 2022 slår dørene op til konferencen er det med relevante faglige og personlige oplæg om autisme.

Læs hele programmet i linket her. 

 

Temaet for konferencen i år er: ”autisme og seksualitet”.

Der vil være mange interessante oplæg fra forskellige oplægsholdere, blandt andet keynote speakerne:

  • Peter Vermeulen
  • Christian A. Stewart-Ferrer
  • Wenn Larson
  • Peter Lund Madsen.

Læs mere om alle oplægsholderne og deres oplæg her. 

Der vil selvfølgelig også være oplæg om andre relevante emner, som er vedkommende for personer med autisme/ autister og dermed de fagfolk, pårørende og andre interesserede, der har kontakt til og samarbejder med disse.

Oplægsholderne vil være et miks af danske og udenlandske forskere, specialister, praktikere og autistiske personer/ autister.

Vi tager forbehold for, at der kan ske ændringer i programmet.

Tilmeld dig konferencen her. 

 

Disclaimer. I teksten her er omtalt en fagperson eller hverdagsekspert, som Landsforeningen Autisme samarbejder med. De støtter Landsforeningen Autismes mulighed for at afholde kurser til gavn for autister/mennesker med autisme og deres pårørende. At Landsforeningen Autisme har samarbejdspartnere betyder ikke, at foreningen nødvendigvis anbefaler samarbejdspartneres produkter, metoder, behandlingsformer eller andre ydelser frem for andre tilbud.  
Landsforeningen Autismes hovedbestyrelse vedtog d. 6. marts 2022, at dette skal klargøres, når samarbejdspartnere nævnes, således at der ikke opstår tvivl om foreningens samarbejder.