Tilmelding

 

Du kan tilmelde dig her 

Ønsker du at søge din kommune om dækning af udgifter til deltagelse på SIKON konferencen? Få hjælp her

Seneste tilmelding

Så længe vi har adgang til ledige hotelværelser, kan du bestille SIKON konferencen med overnatning. Når der ikke længere er ledige hotelværelser, kan du bestille adgang til SIKON konferencen alene - helt frem til konferencens start d. 27. april 2020.

 

Konferencepris

Prisen er kr. 4.700 pr. person og dette beløb dækker deltagelse på workshops og temagrupper, frokost og festmiddag mandag og frokost tirsdag. Morgenmad serveres på hotellerne og er den del af betaling for overnatning.


Rabatordninger

Institutioner/skoler m.m. får 1 medarbejder med på konferencen helt gratis for hver 10 medarbejdere, de sender. Tilbuddet kræver, at man tilmelder alle 11 personer samtidig.

Søndagsankomst

Overnatning fra søndag til mandag koster 625 kroner pr. person inkl. morgenmad.


Betaling

Faktura fremsendes efter modtagelsen af tilmelding. Spørgsmål til fakturering kan rettes til Helle Bach på mail bogholder@autismeforening.dk. Hvis du tilmelder dig elektronisk, kan du vælge at betale med dankort.

 

Afbud

Evt. afbud skal meddeles skriftligt. Ved afbud til og med den 28. marts 2020 refunderes 50%. Ved afbud efter den 28. marts 2020 er der ingen refundering.

 

Du kan tilmelde dig her